logo songteksten.net

Herenigd The Opposites moest weer even wennen

(Novum) - Het was even wennen voor de mannen van The Opposites toen ze weer samen de studio indoken. Het Nederlandse rapduo bestaande uit Willy en Big2, oftewel Willem en Twan, is na twee jaar soloprojecten herenigd en komt met het nieuwe nummer Slapeloze Nachten.

"Het was wel even wennen om niet meer alleen te werken", geeft Twan donderdag toe in dagblad Spits. "Als je alleen bent, is alles wat je bedenkt namelijk goed. Zodra je weer samenwerkt en je iets maakt wat de ander niet zo tof vindt, is dat even raar."

De twee werken momenteel aan een nieuw album. "De eerste paar nummers waren totaal niet stoer, maar meer zo'n vrolijke jaren tachtig disco-vibe. We dachten: nou, een optreden op de Gay Pride moet nu wel lukken", grapt Twan. "Maar op het laatst hebben we toch weer stoerdere tracks gemaakt." Het resultaat verschijnt eind dit jaar.

The Opposites komt voor de nieuwe single Slapeloze Nachten met een 3D-videoclip. Daarmee hebben de rappers een primeur te pakken. De video is zonder speciale bril te bekijken op de Nintendo 3DS.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren