logo songteksten.net

Spice Girls veilen kledingstukken voor goed doel

(Novum) - De Spice Girls zijn van plan om enkele van hun kledingstukken uit hun gouden tijdperk te veilen voor goede doelen. De veiling vindt plaats in december, tegelijk met de première van de Spice Girls-musical, tijdens een benefietgala waar veel beroemdheden worden worden verwacht.

De opbrengst van de kleding gaat naar fondsen als Save the Children en Children in Need. "Ik heb al mijn kostuums nog", doet Victoria Beckham uit de doeken in de Britse krant The Daily Mirror. Posh Spice vertelt dat een deel van haar garderobe naar de veiling gaat. "Ik vind het een fantastisch ding om te doen."

Tijdens de veiling worden onder meer de glitterjurken van Geri Halliwell, de pvc- en zwarte leren jurken van Beckham en jurken in luipaardprint van Melanie Brown verhandeld. Ook de sportieve Adidas-tops en -trainingsbroeken van Melanie Chisholm en de babydolljurkjes van Emma Bunton gaan onder de hamer.

Beckham kwam met het idee tijdens de reünie in 2008. Posh Spice doet één ding met liefde weg: de sportschoenen met dikke zool. "Victoria wil graag de schoenen nog een keer dragen, ze haatte ze", grapt Halliwell. "Nee, echt niet. Ik wilde ze alleen niet zelf dragen", reageert Beckham.

De meidengroep presenteerde dinsdag de Spice Girls-musical Viva Forever. In de voorstelling staan liedjes van de meidengroep centraal. De groep scoorde in de jaren negentig onder meer hits met Wannabe, Mama, Stop en Viva Forever.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren