logo songteksten.net

Vanessa Lachey doodsbang voor uitpuilende navel

(Novum) - De zwangere Vanessa Lachey maakt zich grote zorgen om haar groeiende navel. "Iedere navel is anders. Sommige navels van zwangere vrouwen zwellen op", vertelt de 31-jarige presentatrice in de Amerikaanse talkshow Bethenny.

Lachey vond de gedachte dat haar navel naar buiten komt eerst niet erg. "Het ziet er schattig uit." Het was haar styliste die de presentatrice bang maakte. "Ze zei: je wil niet dat je navel opzwelt, dan lijkt het alsof je een derde tepel hebt."

De vrouw van Nick Lachey is naar eigen zeggen een 'beetje doorgeslagen'. "Iedere keer als ik nies, houd ik mijn navel in", bekent de presentatrice. "Om de een of andere reden denk ik dat mijn navel naar buiten komt als ik nies."

Ondanks haar bezorgdheid geniet Lachey erg van haar zwangerschap. "Ik hou ervan. Het is bewonderenswaardig als een vrouw door deze periode heen komt en een mensje op de wereld zet."

De presentatrice is in verwachting van een zoontje en is aan het eind van de zomer uitgerekend. Vanessa en de 38-jarige Nick stapten vorig jaar juli in het huwelijksbootje.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren