logo songteksten.net

Anna Drijver vreest reacties op roman

(Novum) - Anna Drijver houdt dit najaar haar hart vast. De actrice maakt zich zorgen om de reacties op haar debuutroman. "Ik ben een beetje bang dat mensen denken dat ik gek ben", biecht ze op voor de camera van Novum Nieuws.

"Er zitten best gekke stukken in. Alle gekkigheden en idiote dingen komen uit mijn brein", legt Drijver haar vrees uit. "Het is ook zo intiem, ik heb alles bedacht, ik ben echt zelf verantwoordelijk." Mochten mensen denken dat ze gek is, dan kan Anna dat nuanceren. "Ik ben ook helemaal geen schrijver, maar wilde dit graag doen. Al ben ik de enige die het leuk vind, dan is het nog niet erg."

'Je Blijft' gaat over een meisje dat tot over haar oren verliefd wordt op een stervende jongen. De 26-jarige Drijver, die onder meer te zien was in 'Komt een Vrouw bij de Dokter', schreef het boek vanuit haar eigen angst. "Ik was heel verliefd en toen was mijn angst om hem te verliezen opeens ook heel groot."

Anna bestempelt haar schrijversdebuut als 'een van de bijzonderste dingen' die ze ooit heeft gedaan. "Het kostte bloed, zweet en tranen, maar het was zo leuk om te doen", vertelt Drijver, die de roman tussen verschillende filmopnamen schreef. "Ik vond het zo leuk dat je met een boek alles zelf kan doen, je bedenkt alles zelf. Ik kon opeens helemaal los."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren