logo songteksten.net

Regisseur Antoinette Beumer zwaargewond op set

(Novum) - Antoinette Beumer is maandag zwaargewond geraakt tijdens opnames van de film 'Loft'. Beumer stond met vijf personen op een stellage toen deze instortte. De regisseur hield er een gebroken kaak en diverse zware kneuzingen aan over. Een cameraman brak zijn voet. Beiden zijn inmiddels thuis om te herstellen.

"We zijn allemaal enorm geschrokken", zegt producent Rachel van Bommel donderdag in RTL Boulevard. Het herstel van de regisseur en de cameraman zou nog best enkele weken kunnen duren. De producent is er nog niet uit wanneer de opnames van de film weer van start kunnen gaan. Er wordt momenteel gekeken of er misschien een vervanger moet komen voor Beumer. "Antoinette wil echter de film dolgraag zelf afmaken", zegt Van Bommel.

'Loft' is een remake van een populaire Vlaamse thriller, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Barry Atsma, Kim van Kooten en Anna Drijver. De opnames stonden oorspronkelijk tot half augustus gepland. De film moet in december in première gaan. Die datum wordt vooralsnog aangehouden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren