James Morrison neemt gas terug

Door Novum, vrijdag 29 juni 2012 13:40, views: 6, bron: Novum

(Novum) - James Morrison doet het een poosje rustig aan. De Britse zanger, bekend van nummers als You Give Me Something en Slave to the Music, wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin.

De 27-jarige Morrison bracht sinds 2006 drie albums uit, waarvan het laatste vorig jaar verscheen. "Tussendoor heb ik niet veel vrij gehad", vertelt hij voor de camera van Novum Nieuws. "Maar deze keer ga ik er een jaar tussenuit. Het toeren, schrijven en in de studio zitten eist op een gegeven moment zijn tol."

De zanger werd in 2008 vader van Elsie. "Ik wil bij haar zijn en van haar genieten", legt hij uit. "Het voelt alsof ik de laatste acht jaar constant aan het toeren ben geweest, dus ik ben klaar voor wat vrije tijd. Ik kan nu thuis de rockster gaan uithangen."

Morrison heeft verschillende ideeën over hoe zijn volgende plaat eruit komt te zien. "Ik zou wat meer folkmuziek kunnen gaan maken", fantaseert hij. "Of juist rock, met drums, bas en een elektrische gitaar. Ik wil sowieso meer feestmuziek maken in plaats van ballads en emotionele nummers."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten