logo songteksten.net

Chris Brown haalt in nieuw nummer uit naar Drake

(Novum) - Chris Brown heeft weer een tik uitgedeeld aan Drake. Dit keer haalt de r&b-zanger in een nieuw nummer uit naar de rapper. Brown en Drake vlogen elkaar ruim twee weken geleden in de haren in een bar in New York. De twee hebben naar verluidt ruzie over Rihanna, de ex van Brown die tegenwoordig weer met Drake zou scharrelen.

In het nummer Game Don't Like refereert Brown aan zijn aanvaring met Drake. "Zij smijten met flessen", verwijst de zanger naar het opstootje, waaraan hij een diepe snee overhield. Zelf zegt Brown zich liever te vergrijpen aan modellen. Ook lijkt hij Drake uit te dagen voor een één op één gevecht en scheldt hij de rapper uit.

Brown en Drake hielden zich tot nu toe redelijk rustig na het gevecht. Brown sneerde via Twitter naar zijn rivaal, maar verwijderde de berichten weer. Drake verweest tijdens een concert in New York zijdelings naar het opstootje.

De ruzie legt beide artiesten geen windeieren, schrijft entertainmentblad The Hollywood Reporter. Zo krijgen ze aardig wat aandacht en kunnen ze beiden een miljoen vangen als ze hun onenigheid in de boksring uitvechten. Of Brown en Drake op het aanbod van een bokspromotor ingaan, is niet bekend.

De club waar de twee op de vuist gingen spint minder garen bij het opstootje. Basketballer Tony Parker, de ex van actrice Eva Longoria, heeft club WIP aangeklaagd voor twintig miljoen dollar. De sporter hield een oogbeschadiging over aan de matpartij en mist mogelijk de Olympische Spelen. Daarnaast mag de club voorlopig geen alcohol schenken omdat de ruzie niet adequaat opgelost zou zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren