logo songteksten.net

Jay-Z en West slepen twee BET Awards in de wacht

(Novum/AP) - Jay-Z en Kanye West hebben zondagavond twee BET Awards mee naar huis mogen nemen. Het gelegenheidsduo, dat vorig jaar de cd Watch the Throne uitbracht, werd gekozen tot beste groep en won de prijs voor beste video voor hun nummer Otis. De hiphopawards zijn een initiatief van Amerikaanse televisiezender Black Entertainment Television.

Ook Jay-Z's vrouw Beyoncé sleepte twee prijzen in de wacht. De zangeres won de awards voor beste vrouwelijke r&b-artiest en samen met Alan Ferguson won ze in de categorie beste regisseur voor de video's Dance for You en Party. Ook zanger Chris Brown won twee BET Awards. Onder anderen Usher, Nicki Minaj en D'Angelo verzorgden een optreden.

Cissy Houston bracht tijdens het evenement een ode aan haar in februari overleden dochter Whitney Houston. Ze zong het nummer Bridge Over Troubled Water. Onder anderen Beyoncé kon tijdens het optreden haar tranen niet bedwingen. Ook onder anderen Mariah Carey, Monica en Brandy zongen een nummer ter ere van Houston. Chante Moore zong een medley ter nagedachtenis aan de in mei overleden zangeres Donna Summer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren