logo songteksten.net

Call Me Maybe ook in juni meest gedraaide plaat

(Novum) - Het liedje Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen is ook in juni het meest gedraaid op de Nederlandse radiostations. De plaat was afgelopen maand 671 keer te horen op de publieke en commerciƫle zenders. Call Me Maybe was ook in mei de meest gedraaide plaat.

Het nummer staat nog steeds hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten. Dat blijkt uit gegevens van Soundaware, een bedrijf dat onder meer registreert welke muziek er wordt gedraaid op Nederlandse radio- en televisiezenders.

De 26-jarige Carly Rae Jepsen werd bekend doordat ze in 2007 derde werd bij het vijfde seizoen van de talentenjacht Canadian Idol. Haar debuutalbum kwam uit in 2008 en in februari verscheen een EP waar ook Call Me Maybe op staat.

De zangeres was eerder in het nieuws, omdat er pikante kiekjes van Jepsen op internet zouden zwerven. "Dit is Carly voor tweehonderd procent niet", liet haar manager weten aan de Amerikaanse entertainmentzender TMZ. "Verkeerd aangezien voor Carly Rae", twitterde het meisje dat wel op de foto's staat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren