logo songteksten.net

Vrouwen klagen club aan na ruzie Brown en Drake

(Novum) - De club WIP in New York is opnieuw aangeklaagd door slachtoffers van de vechtpartij tussen Chris Brown en Drake. Twee vrouwen, die gewond raakten bij de ruzie tussen de muzikanten, zijn boos op de tent, omdat het personeel alcohol schonk aan mensen die al dronken waren.

De dames beweren dat zij blijvende schade hebben opgelopen. Ze hebben pijn aan hun gezicht, hoofd, nek, lichaam en ledematen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Ook willen de vrouwen de mensen die met glazen flessen gooiden aanklagen, maar hun identiteit is nog steeds onbekend.

De vrouwen zijn niet de eersten die de club voor de rechter slepen. Ook de ex van Eva Longoria, Tony Parker klaagde de tent aan. De 30-jarige basketballer hield aan het incident een kras op zijn netvlies over en mist mogelijk de Olympische Spelen.

Chris Brown en Drake kregen een paar weken geleden ruzie in de club, naar verluidt om Rihanna. Drake zou nu een relatie hebben met de ex van Brown. De ruzie liep uit de hand en leidde ertoe dat twee groepen over en weer met flessen gooiden. Acht mensen raakten gewond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren