logo songteksten.net

Zanger homofobe rapgroep Odd Future valt op mannen

(Novum) - Zanger Frank Ocean is homoseksueel. De r&b-artiest schreef dinsdag op zijn weblog dat hij op mannen valt. Ocean maakt deel uit van de rapformatie Odd Future, die bekendstaat om zijn homofobe teksten.

"Ik heb geen geheimen meer", schrijft Ocean. Hij bedankt de jongen die hij vier jaar geleden ontmoette en op wie hij verliefd werd. "Ik voel me een vrij man. En als ik goed luister, hoor ik de hemel neerdalen."

Eind vorig jaar verbood een Nieuw Zeelandse rechter nog een optreden van het rapcollectief, dat voluit Odd Future Wolf Gang Kill Them All heet, vanwege de beledigende en zeer aanstootgevende teksten.

Odd Future trad afgelopen zomer op tijdens Lowlands. Ocean werkte ook samen met onder anderen Kanye West en Jay-Z en verzorgde dit voorjaar het voorprogramma voor Coldplay.

Ocean heeft altijd ontkend homofoob te zijn. "Ik denk gewoon dat 'faggot' een woord dat mensen raakt", zei hij in een interview met het muziekblad NME. Tylar, The Creator, voorman van Odd Future, liet dinsdag op Twitter weten dat hij trots is op Ocean.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren