logo songteksten.net

Christina Aguilera komt in zomer met nieuwe single

(Novum) - Christina Aguilera brengt haar nieuwe nummer begin volgende maand uit. De single is geproduceerd door de Zweedse liedjesschrijver Max Martin, die eerder hits schreef voor onder meer Kelly Clarkson, Katy Perry en Pink.

In het nummer is ook een koor te horen, schrijft het Amerikaanse muziektijdschrift Billboard. Het is de eerste single van Aguilera's nieuwe album, de opvolger van Bionic uit 2010. Op de cd, die later dit jaar uitkomt, staan onder meer duetten met The Voice-collega's Blake Shelton en Cee Lo Green.

Aguilera zong eerder al met Green het nummer Nasty, dat de soundtrack zou moeten worden voor de film Burlesque, waarin ze een rol vertolkt. Ook scoorde de blondine vorig jaar een hit met Moves Like Jagger, dat ze met The Voice-collega Adam Levine zong.

De 31-jarige zangeres heeft zeven studioalbums op haar naam staan. Ze scoorde hits met onder meer Dirrty, Beautiful, Car Wash en Hurt. Aguilera zit samen met Shelton, Green en Levine achter de jurydesk van de Amerikaanse editie van The Voice.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren