logo songteksten.net

'Bones'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

(Novum) - David Boreanaz wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Een actrice stapt donderdag naar de rechtbank in Los Angeles om de 'Bones'-acteur aan te klagen, weet entertainmentwebsite Radar Online te melden.

Boreanaz biechtte eerder dit jaar meerdere buitenechtelijke avontuurtjes op. Hij maakte zijn slippertjes openbaar toen een van de dames hem probeerde af te persen. Om dat te voorkomen, ging de 41-jarige acteur met de billen bloot. Radar Online suggereert dat de vrouw die Boreanaz af wilde persen, nu naar de rechter stapt.

De 'Bones'-acteur en zijn vrouw Jaime Bergman proberen hun huwelijk te redden na Boreanaz' avontuurtjes. "Niet alleen David en Jaime willen hun relatie redden, maar ook iedereen om hen heen hoopt dat het goed komt", vertelde Jaimes moeder. "Dat is waar familie om draait."

"Ik heb geen idee waar het mis is gegaan", gaat Boreanaz' schoonmoeder verder. "David is een goede jongen en hij heeft een degelijke opvoeding gehad." Bergman zette twee kinderen van de acteur op de wereld. Gefluisterd wordt dat Boreanaz sliep met een van de maƮtresses van Tiger Woods.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren