logo songteksten.net

Sandra Schuurhof verlangt naar gezin

(Novum) - Sander Schuurhof wil graag een gezin. Toch ziet de vrijgezelle presentatrice dat er de komende tijd niet van komen. "Ik ben nuchter daarin", zegt de 40-jarige Schuurhof in Flair. "Zoiets komt op je pad. En daar moet je voor openstaan."

Op het moment zou Schuurhof wel vier kinderen willen. "Maar ik mag al blij zijn als er eentje komt. Dat is het oneerlijke van die biologische klok." Ook wil ze eerst een leuke relatie. "Ik zoek geen man voor een kind."

Schuurhof heeft naar eigen zeggen moeite met het vinden van een man omdat ze egoïstische types aantrekt. "Het zijn toch vaak mannen die zeggen: ja, alles draait om jou, waar ben ik in het hele verhaal? Die onzekerheid is voor vrouwen natuurlijk weer heel onaantrekkelijk", lacht de verslaggeefster.

Ook denkt ze dat mannen moeite hebben met haar drukke leven. "Als ze je binnenhengelen, vinden ze het nog interessant, maar als het dan zover is en zij de piepers moeten verzorgen omdat die nu eenmaal niet op tafel staan als ze thuiskomen, is het toch anders."

De presentatrice wil haar leven niet omgooien voor een relatie en weet goed wat ze niet wil. "Ik kan dat niet veranderen. Ik hou ook niet van dat gezeik, die jaloezie, dat claimende gedrag, iemand die aan mijn been hangt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren