logo songteksten.net

Paris Hilton onder vuur in nummer van dj Jane Bang

(Novum) - Dj Jane Bang heeft in een nummer uitgehaald naar Paris Hilton, die ook een carrière achter de draaitafels van de grond probeert te krijgen. De Amerikaanse dj heeft een single uitgebracht waarin ze de hotelerfgename onder meer een 'nep-dj' noemt, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

"Je bent geen dj, bitch. Je hebt dat nummer niet gemixt, maar gebruik gemaakt van iTunes", luidt de tekst. "Niemand raakt gewond als je weg blijft van de dj-tafel."

Het dj-debuut van Paris, twee weken geleden tijdens het POP Music Festival in São Paolo, verliep niet vlekkeloos. Op een filmpje van haar optreden is te zien dat de overgang tussen twee nummers in het honderd loopt. Ook schallen er twee nummers tegelijk uit de speakers en heeft ze hulp nodig van een technicus.

Sinds het rampzalige optreden ligt Paris flink onder vuur. Dj Deadmau5 was ook niet te spreken over haar show. "Zoals ik al zei: het is voorbij", twitterde de Canadese dj. Ook dj Afrojack krijgt sinds Hiltons optreden veel kritiek over zich heen. De Nederlandse dj heeft de erfgename geholpen met haar dj-carrière.

Zelf was Afrojack, die in het echt Nick van de Wall heet, ook niet bepaald onder de indruk van Hiltons debuut. "Ik zag het en dacht: wèh." Volgens Van de Wall wordt het werk van een dj vaak door mensen onderschat. "Het is hard werken. Het is niet, wat veel mensen denken, gewoon het knopje 'play' indrukken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren