logo songteksten.net

'Ex Kim Kardashian krijgt kind met scharrel'

(Novum) - Kris Humphries wordt vader. Zijn ex-vriendin Myla Sinanaj, die volgens Humphries niet meer dan een scharrel was, is volgens ingewijden drie maanden zwanger. Humphries, die in een vechtscheiding met Kim Kardashian is beland, is volgens entertainmentsite TMZ de vader.

De zwangerschap van Sinanaj heeft mogelijk grote gevolgen voor de afwikkeling van de echtscheiding. Humphries heeft altijd volgehouden dat hij kapot was van de breuk met Kardashian en wil miljoenen van de realityster zien. Hij wil het huwelijk nietig laten verklaren omdat Kardashian alleen om de publiciteit zou zijn getrouwd.

Kardashian liet Sinanaj, die sinds januari een relatie met Humphries zou hebben gehad, vorige maand dagvaarden. Ze wil aantonen dat zij niet de enige was die het huwelijk snel achter zich liet. Door weer te daten toonde haar ex volgens haar aan dat ook hij niet lang rouwde om de stukgelopen relatie. Humphries heeft zijn verhouding met Sinanaj buiten de publiciteit proberen te houden.

Kris en Kim trouwden in augustus. De ceremonie werd gefilmd door entertainmentzender E!, de bruiloft leverde veel publiciteit op. Na een huwelijk van 72 dagen had Kardashian echter genoeg van Humphries en vroeg ze een scheiding aan. Sinds oktober ruziƫn de twee voormalig geliefden met elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren