logo songteksten.net

Vader wil twee albums Amy Winehouse uitbrengen

(Novum) - Mitch Winehouse is van plan om nog twee platen van zijn overleden dochter Amy Winehouse uit te brengen. "Ik weet niet zeker of we nog veel materiaal hebben, maar ik denk dat we nog met een album of twee kunnen komen", onthult de vader van de zangeres tegen de BBC.

De 60-jarige Mitch laat weten dat er nog genoeg covers zijn, maar dat hij niemand wil 'belazeren'. "Haar fans betekenen veel voor ons en we willen daarom geen 'troep' uitbrengen", zegt de vader van Amy over de onbekende nummers.

Het is niet de eerste keer dat liedjes worden onthuld sinds de dood van de zangeres. Haar duet Cherry Wine met rapper Nas kwam eerder deze week uit en komt te staan op de cd van de rapper. En in december werd het verzamelalbum Lioness Hidden Treasures met liedjes van Amy uitgebracht.

Amy Winehouse werd vorig jaar juli dood aangetroffen in haar huis in Noord-Londen. De zangeres, die 27 jaar werd, overleed aan een alcoholvergiftiging. Haar vader bracht vorige week een boek over het leven van zijn dochter uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren