logo songteksten.net

Rihanna is bang om verliefd te worden

(Novum) - Rihanna vindt het moeilijk om zich open te stellen voor een nieuwe man. De zangeres is bang om verliefd te worden, omdat ze in het verleden diep werd gekwetst. "Ik ben erg terughoudend in mijn liefdesleven. Eigenlijk heb ik geen liefdesleven."

"Als ik een leuk iemand tegenkom, ga ik met hem afspreken", doet Rihanna uit de doeken in Harper's Bazaar. "Maar op het moment dat we te close worden, haak ik af. Ik laat mensen niet toe."

De 24-jarige zangeres zegt in het verleden heel veel verdriet te hebben gehad om een man. "Ik was verliefd en ik ben heel hard gevallen. Ik was heel, heel, heel erg verliefd en het gevoel dat ik daarbij kreeg, was onbeschrijflijk", vertelt ze, zonder namen te noemen.

"In een oogwenk veranderde mijn leven en was alles anders. Ik had niet gedacht dat ik ooit zo veel pijn zou hebben en ik ben bang dat ik dat gevoel weer krijg." Rihanna werd in 2009 in elkaar geslagen door haar toenmalige vriendje Chris Brown, waarna ze de relatie verbrak. Ook scharrelde ze met rapper Drake.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren