logo songteksten.net

'Seks, drugs, en vuurwapens op set 'House''

(Novum) - Het zou er op de set van de tv-serie 'House' een stuk minder steriel aan toegaan dan je van een ziekenhuisserie mag verwachten. Veel van de mensen achter de schermen zouden zich namelijk te buiten gaan aan alcohol, drugs, en bezoekjes aan striptenten. Dat staat in een aanklacht van een voormalig medewerker van de serie, gepubliceerd op de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

De man was bij de serie werkzaam als propsmaster en zegt te zijn ontslagen omdat hij niet mee wilde gaan in het 'beestachtige gedrag' van zijn leidinggevenden. Hij zou zijn lastiggevallen door twee van zijn leidinggevenden nadat hij had geweigerd dronken te worden of cocaïne te snuiven, mee te gaan naar striptenten, seks te hebben met collega's in een trailer en 'ander gevaarlijk gedrag'.

Meerdere werknemers van de serie zouden zich regelmatig laatdunkend over hun vrouwelijke en homoseksuele collega's hebben uitgelaten met termen als 'mietjes', 'bitches', 'mongolen' en 'idioten'. Ook zouden sommigen meer dan eens vuurwapens naar de set hebben meegenomen en in een dronken bui met messen hebben geworpen op voorwerpen op de set.

De medewerker zegt meermalen bij de producenten van de serie te hebben geklaagd, maar dat zijn woorden aan dovemansoren waren gericht. Uiteindelijk werd hij uit de serie 'verbannen'. Hij zegt nu depressief thuis te zitten en eist een schadevergoeding van een miljoen dollar. Universal Studios, die de serie produceert, had geen commentaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren