logo songteksten.net

DiCaprio: Ik was vroeger klootzakje

(Novum) - Leonardo DiCaprio mag tegenwoordig bekend staan als de ideale schoonzoon en menig vrouwenhart doen smelten, vroeger was hij een echt ettertje. Dat zegt hij in een interview met het Amerikaanse entertainmentblad Rolling Stone. "Ik was vroeger een klein opdondertje met een veel te grote bek."

"Ik zocht altijd ruzie", vertelt de 35-jarige acteur over zijn jonge jaren. "Als je tegen een gast van drie jaar ouder zegt dat hij op moet zouten, dan vraag je natuurlijk om een ram voor je kop. Ik was echt een klootzakje, zonder twijfel."

Wel zegt Leo dankbaar te zijn voor het feit dat hij in een andere tijd is opgegroeid dan zijn jongere collega's nu. "Ik heb tenminste nog gewoon dom kunnen doen en me kunnen uitleven." Dat is volgens hem nu niet meer mogelijk, omdat de media meteen overal bovenop duiken. "Nu moet iedereen zo voorzichtig doen dat ze bijna ongeloofwaardig worden."

Hoe slecht hij vroeger ook was, tegenwoordig is hij de braafheid zelve. Zo zegt hij met trots nooit iets met drugs te maken te hebben gehad. "Je zult mij niet snel aantreffen in een plas van mijn eigen kots in een duur hotel aan de Hollywood Strip." Dat geldt zeker niet voor al zijn leeftijdgenoten. Over de twee blonde jongens die vroeger zijn voornaamste concurrenten waren bij audities, kan hij kort zijn. "Een van hen heeft zich verhangen, en de ander is overleden aan een overdosis heroïne."

DiCaprio is vanaf donderdag te zien in de detectivethriller 'Inception', waarin hij een clandestiene agent speelt die mensen manipuleert door in hun dromen binnen te dringen. Zo kan hij zijn gemene trekjes toch nog kwijt in zijn werk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren