logo songteksten.net

Spice Girl Mel C na tien jaar weer single

(Novum) - Melanie Chisholm is na een relatie van tien jaar weg bij haar vriend Thomas Starr. Een woordvoerder van de Spice Girl heeft de breuk bevestigd aan de Britse boulevardkrant The Sun.

Chisholm, bekend als Mel C, sprak in mei nog over gezinsuitbreiding. De twee hebben samen een 3-jarige dochter genaamd Scarlet. De 38-jarige zangeres en de 45-jarige projectontwikkelaar ontmoetten elkaar tien jaar geleden tijdens een vakantie op Barbados.

De zangeres werd bekend als Sporty Spice van de Spice Girls. De meidengroep scoorde in de jaren negentig onder meer hits met Wannabe, Mama en Stop.

Chisholm is momenteel bezig met de opnames van haar studioalbum Stages. Zo nam ze onlangs voor de nieuwe cd een duet op met Spice Girl Emma Bunton. Als solo-artiest scoorde Melanie Chisholm hits als When You're Gone, Never Be the Same Again en I Turn To You.

Mel C heeft bevestigd dat de Spice Girls zijn gevraagd om op te treden tijdens de opening van de Olympische Spelen, maar nog onbekend is of ze daadwerkelijk een show zullen geven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren