logo songteksten.net

Mick Jagger was helemaal weg van Angelina Jolie

(Novum) - Mick Jagger was vijftien jaar geleden smoorverliefd op Angelina Jolie. De Rolling Stones-zanger was vanaf 1997 twee jaar verliefd op de actrice. Dat schrijft Christopher Andersen, de auteur van een ongeautoriseerde biografie over Jagger, op de site van het Amerikaanse dagblad New York Daily News.

De inmiddels 68-jarige Jagger viel voor de ruim dertig jaar jongere Jolie tijdens de opnames van de clip bij het nummer Anybody Seen My Baby, waarin de actrice een stripper speelt. Volgens het boek In Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger vond de zanger de 'wilde kant' van Angelina aantrekkelijk.

"Ze maakte me een beetje bang", zou Mick hebben gezegd. "Ik vond dat erg aantrekkelijk." Jagger belde de actrice, die toen getrouwd was met acteur Jonny Lee Miller, meerdere keren na de opnames van de muziekvideo. Uiteindelijk heeft Jolie een keer afgesproken met de zanger, maar ze zou niet onder de indruk zijn geweest van de rock-'n-rollster.

Omgekeerd was dit niet het geval. Jagger, die toen nog de echtgenoot van Jerry Hall was, deed erg zijn best om nog een keer in contact te komen met Jolie. Zo belde hij volgens Andersen 'bijna snikkend' op naar de actrice en heeft hij in de bewuste twee jaar meerdere pogingen gedaan om Jolie opnieuw te ontmoeten.

Hoewel de actrice niet gediend was van de belletjes, was haar moeder dat wel. "Marche vond Mick geschikt voor Angie", heeft een vriendin van Jolies moeder laten weten. "Ze dacht dat hij haar veel kon leren over bekendheid en hoe ze daarmee om moest gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren