logo songteksten.net

Isabelle Brinkman vindt kind kers op de taart

(Novum) - Isabelle Brinkman ziet het moederschap als volgende stap in haar leven. De 38-jarige zwangere presentatrice noemt haar eerste kind 'een kers op de taart'. "Ik denk dat ik er nu wel aan toe ben, dit is een logische volgende stap", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws.

"Stel je voor dat ik nog veertig jaar alleen maar met mezelf bezig moet zijn. Van al die gekkigheid word je op een gegeven moment toch ook een beetje moe", lacht Brinkman. "Ik hoop dat ik dat kind nu wat gekkigheid bij kan brengen." Vader van het kind is Isabelles vriend Rick.

De eerste drie maanden had de presentatrice het zwaar. "Ik was ontzettend misselijk en heel moe. Ik dacht altijd dat vrouwen zich aanstelden en een beetje misbruik maakten van de situatie, maar dat is echt niet waar." Ondanks dat Brinkman geniet van haar zwangerschap, zit ze naar eigen zeggen niet op een roze wolk. "Ik ben niet zo'n vrouw."

Brinkman krijgt over twee weken te horen of ze een zoon of dochter krijgt. "Ik ben hartstikke nieuwsgierig naar wat het gaat worden. Dat vind ik misschien nog wel spannender dan de bevalling."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren