logo songteksten.net

Tom Cruise en Katie Holmes treffen regeling

(Novum/AP) - Tom Cruise en Katie Holmes hebben een scheidingsregeling getroffen. Dat heeft de advocaat van Holmes maandag bevestigd. "De zaak is afgewikkeld en de overeenkomst is getekend."

"We zijn blij voor Katie en haar familie en kunnen niet wachten om te zien hoe ze begint aan een nieuw hoofdstuk van haar leven", laat advocaat Jonathan Wolfe weten. "We danken Toms raadsmannen voor hun professionaliteit en ijver waardoor deze snelle oplossing tot stand kon komen." Over de details van de regeling is niets bekendgemaakt.

Eerder op de dag lieten de 50-jarige Cruise en de 33-jarige Holmes nog weten dat hun dochter, de 6-jarige Suri, centraal stond in hun onderhandelingen. "We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk samen te werken als ouders en te doen wat het beste is voor onze dochter", schreven ze in een gezamenlijk verklaring.

Twee weken geleden werd bekend dat Cruise en Holmes gaan scheiden. De actrice, die in november 2006 trouw beloofde aan de acteur, diende de scheidingspapieren in.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren