logo songteksten.net

Richard Groenendijk vindt liefde via datingsite

(Novum) - Richard Groenendijk is weer gelukkig in de liefde. Hij vond zijn nieuwe vriend Marko via een datingsite. "En toen bleek hij op vijfhonderd meter van mijn huis te wonen", vertelt de komiek dinsdag in De Telegraaf.

De cabaretier dacht eerst dat hij geen relatie wilde met Marko. "Maar hij was net een postduif. Hij bleef terugkomen. Nu ben ik definitief voor de bijl." Groenendijk denkt dat hij weet waarom het zo goed gaat tussen de twee. "Marko heeft het beste medicijn als ik bits ben: heel hard lachen."

Marko komt uit een Joegoslavisch gezin en volgens Groenendijk lopen ze nog niet met hun relatie te koop, omdat in voormalig Joegoslaviƫ homoseksualiteit nog niet echt is geaccepteerd. "Marko is zelfs nog nooit in een homobar geweest", vertelt Groenendijk. "Hij was net uit de kast toen ik hem ontmoette."

De 39-jarige Groenendijk, die vanaf volgende maand in de musical Yab Yum speelt, viel eerder vooral op 'foute mannen'. "Ik keek er niet meer van op als ik mijn dronken eendagsliefde tussen twee geparkeerde auto's vandaan moest vissen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren