logo songteksten.net

Ex Kim Kardashian wordt toch geen vader

(Novum) - Kris Humphries moet nog even wachten op het vaderschap. Eerder gingen geruchten dat Myla Sinanaj, met wie Humphries vlak na zijn scheiding van Kim Kardashian scharrelde, zwanger is. Maar Sinanaj ontkent dat ze binnenkort een kleine Humphries op de wereld zet.

"Kijk, geen babybuikje!", schrijft Sinanaj op Twitter bij een foto waarin ze poseert in een bikini. "Ik heb vrouwelijke vormen en ben puur natuur." Ze zegt dat ze dit al veel eerder had moeten doen. "Maar ik dacht dat het door het te negeren en me stil te houden het vanzelf weg zou gaan. Maar genoeg is genoeg."

Dat Humphries geen kind krijgt is een tegenvaller voor Kardashian. De basketballer beweerde na het stuklopen van zijn huwelijk een gebroken man te zijn geweest. Een zwangerschap als bewijs van zijn affaire zou echter bewijzen dat Humphries niet lang heeft getreurd om de breuk.

Humphries en Kardashian liggen sinds vorig jaar met elkaar in de clinch. Ze trouwden in augustus, maar na 72 dagen liep het huwelijk op de klippen. Humphries eist miljoenen en zegt te zijn belazerd door Kardashian, die nu een relatie heeft met rapper Kanye West.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren