logo songteksten.net

Pink niet 'softer' door moederschap

(Novum) - Pink is haar wilde haren niet kwijt door het moederschap. "Ik ben me meer bewust van vloeken. Ik ben niet gestopt met schelden, maar er meer bewust van", zei de 32-jarige zangeres, die in het echt Alecia Moore heet.

Het moederschap heeft ook Pinks muziek niet 'softer' gemaakt. "Sommige mensen zijn bezorgd dat mijn nieuwe cd vol staat met kinderliedjes, maar dat is absoluut niet waar. Het album is erg grappig, dansbaar en rock-'n-roll", deed Moore maandag uit de doeken in de Amerikaanse radio-uitzending On Air with Ryan Seacrest.

De zangeres, die onder meer hits scoorde met So What en Raise Your Glass, komt aan het eind van de zomer met haar nieuwe album The Truth About Love. De eerste single van de cd werd vorige week uitgebracht. "Blow Me (One Last Kiss) is Willows favoriete dansnummer", twitterde Moore.

Ook Pinks dochter is te horen op de nieuwe plaat. "Willow is op een aantal nummers te horen met bellen", liet de zangeres eerder weten in een filmpje dat ze via Twitter deelde. The Truth About Love is het eerste album sinds de geboorte van Pinks dochter.

Moore kreeg Willow in juni vorig jaar samen met haar 36-jarige echtgenoot Carey Hart. "Ze heeft het uiterlijk van haar vader, maar mijn houding", grapte de zangeres op de radio. "Ze gaat de wereld veroveren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren