logo songteksten.net

Hollywoodvrouw Myrthe twijfelt over samenwonen

(Novum) - Myrthe Mylius weet nog niet of ze met Thomas Berge wil hokken. De Nederlandse Hollywoodvrouw en de zanger, die werd geboren als Chiel Ottink, zijn zo'n twee maanden samen. "Samenwonen? Dat is wel een beetje snel", vertelt Myrthe aan Grazia.

"We hebben het er nog niet over gehad", zegt de realityster. "Maar dat kan volgende week anders zijn. We stippelen de dingen niet uit. Dat heb ik nooit gedaan en ik ben blij dat Chiel dat ook niet doet."

Aanvankelijk zag Myrthe helemaal niets in de 22-jarige zanger. "Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, dacht ik: o, daar heb je weer zo'n populair kereltje dat alleen maar aandacht loopt te trekken en tof loopt te doen." Tussen de twee ontstond een vriendschap, die al sneller uitbloeide naar meer. "Nu ben ik smoorverliefd op hem."

Chiels succes met de cover Kon Ik Nog Maar Even Bij Je Zijn, die een nummer 1-hit werd, en zijn preventieve behandeling door Keith Bakker gingen aan Myrthe voorbij. Voor de Hollywoodvrouw was Chiel een onbekende. "Ik had nog nooit van hem gehoord, wist echt niet wie hij was. Toen hij beroemd werd en al die verhalen over hem de ronde deden, woonde ik in de VS."

Hoewel de geliefden elkaar 'bijna iedere dag' zien, zit hokken er nog niet in. Een van de vragen is waar de gezamenlijke woning moet staan. "Ik woon in Amsterdam en Chiel heeft net een huis gekocht in Losser in Twente." Hoewel de 27-jarige Myrthe nog niet van plan is naar Twente te verhuizen, is het ook geen breekpunt. "Ik ben een enorme romanticus en zie mezelf zelfs op een vuilnisbelt wonen voor de liefde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren