logo songteksten.net

Paulien Huizinga mist luxeleven niet

(Novum) - Paulien Huizinga heeft er geen moeite mee dat ze haar luxeleven vaarwel moest zeggen. Het huwelijk van de 41-jarige presentatrice en zakenman Michiel Mol liep vorig jaar na zeven jaar op de klippen. "Ik mis geen zwembad of zo. Een opblaasbadje is ook goed", zegt Huizinga tegen Grazia.

"Ik woonde natuurlijk in een fantastisch huis met alles erop en eraan, maar ik kom uit een modaal gezin met ouders die altijd hard hebben gewerkt voor hun geld", vertelt de presentatrice. Ze heeft 'ongelooflijk genoten van de mogelijkheden' die haar huwelijk haar heeft geboden. "Maar nu ga ik terug naar de basis. En die is heel oké, want met Michiel is alles goed geregeld."

Huizinga, die momenteel vrijgezel is, weet precies wat voor man ze zoekt: een intelligente zakenman. "Het leuke van mannen uit de zakenwereld vind ik de tegenstelling met mijn werk in de showbizz."

Geld speelt in haar relaties totaal geen rol. "Het gaat puur om de intelligentie. Ik vind het sexy als een man me kan vertellen over de sterren en antwoord heeft op bepaalde levensvragen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren