logo songteksten.net

Maik de Boer: mooie mensen zijn lui

(Novum) - Maik de Boer heeft geen hoge pet op van mooie mensen. "Ik vind ze heel vaak lui", zegt de stylist uit de doeken in Nieuwe Revu. "Ze parasiteren op het uiterlijk."

Mensen die onzeker zijn, vallen in betere aarde bij De Boer. "De keren dat ik het leukst gevreeƫn heb, was met iemand die net iets te dik was en zich onzeker voelde over zijn lichaam. Die doet veel harder zijn best."

De stylist zelf is ook geregeld onzeker over zijn uiterlijk. Zo liet hij zich inspuiten met botox om zijn 'golfslagbadje' weg te werken. "Dat had ik nadat ik mijn hoofd had kaalgeschoren", doelt De Boer op zijn voorhoofd. "Het is niet dat ik er jonger uit wil zien, maar het klopte gewoon niet. Nu heb ik een prachtig, mooi, rond bolletje."

Ook neemt De Boer dagelijks zijn grijze baard onder handen, zodat die weer een kleurtje heeft. "Ik heb een jong beroep", verdedigt de 51-jarige zich. "Het is handiger om mijn leeftijd niet bij de jeugd te communiceren. Ik ben Maik de Boer, punt. Gewoon een gezellige man die aan kleding en styling doet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren