logo songteksten.net

Kim Feenstra trouwt nogmaals in oktober

(Novum) - Kim Feenstra doet haar huwelijk dit najaar nog eens dunnetjes over. Het model beloofde woensdag eeuwige trouw aan dj Michael Mendoza, maar is nog niet voor de wet getrouwd.

"Hoewel het wettelijk huwelijk pas later dit jaar plaatsvindt, hebben Kim en Michael besloten toch nu al de liefde aan elkaar te verklaren", liet het echtpaar in een verklaring weten. Dit najaar zetten Kim, Michael en hun getuigen een krabbel onder de trouwakte.

De tortelduifjes, die zich wel man en vrouw voelen, trouwen in oktober voor de wet. Dat gebeurt volgens SBS Shownieuws in hun woonplaats Weesp, in het bijzijn van vrienden en familie. Kim en Michael houden hun wettelijk huwelijk klein.

Het kerkelijk huwelijk van de dj en het model vond woensdag plaats. Onder het toeziend oog van zo'n tweehonderd gasten trouwden Kim en Michael in de Amsterdamse kerk De Duif. Na de inzegening volgde een James Bondfeest op de Supperclub Cruise.

Het kersverse echtpaar geniet nu van een huwelijksreis, volgende maand gaat Kim weer aan het werk. Waar het stel zijn wittebroodsweken doorbrengt, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren