logo songteksten.net

2 Unlimited baalt van afgelast optreden in Londen

(Novum) - 2 Unlimited is er niet blij mee dat het optreden van het duo woensdag in het Londense Hyde Park niet doorgaat. Het concert, waarbij ook Kylie Minogue en Jason Donovan na jaren weer samen zouden optreden, is afgelast vanwege het noodweer. "Vandaag had een symbolische dag moeten worden", zegt zangeres Anita Doth in De Telegraaf.

"Het optreden in Londen was een mooie gelegenheid geweest om 2 Unlimited voor de tweede keer te beginnen", legt de 40-jarige Doth uit, die samen met Ray Slijngaard 2 Unlimited vormt. "Want Engeland is het land waar het voor Ray en mij twintig jaar geleden begon."

Het houseduo heeft na 1996, toen de groep uit elkaar viel, nooit meer in het buitenland opgetreden. "En zijn we voor hen compleet van de bühne verdwenen. Het zou mooi zijn geweest op de plek waar het twintig jaar geleden begon opnieuw te beginnen", vindt de zangeres.

Het komende halfjaar staan de twee weer regelmatig op het podium. "Daarna gaan we rustig bekijken wat we voor 2013 allemaal willen gaan ontwikkelen", vertelt Doths collega Ray Slijngaard. "Dat 2 Unlimited weer terug is, voelt magisch en maakt de cirkel rond", vul Anita aan.

2 Unlimited ging in 1996, na het scoren van wereldwijde hits als No Limit en Twilight Zone, uit elkaar. Even later werd 2 Unlimited nieuw leven ingeblazen met de zangeressen Romy van Ooijen en Marjon van Iwaarden. Doth en Slijngaard maakten drie jaar geleden een comeback als Ray & Anita, maar gebruiken sinds kort weer de naam 2 Unlimited.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren