logo songteksten.net

Charlie Sheen haalt uit naar Axl Rose

(Novum) - Charlie Sheen heeft Guns N' Roses-frontman Axl Rose op de hak genomen tijdens de ceremonie waarbij gitarist Slash een ster op de Walk of Fame kreeg. "Het is toepasselijk dat Slash een ster krijgt op dezelfde straat waar Axl Rose nog een keer op zal slapen", grapte Sheen.

De 46-jarige acteur gaf dinsdag een toespraak tijdens het eerbetoon aan Slash, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Slash, die werd geboren als Saul Hudson, werd bekend als gitarist van Guns N' Roses. Hudson verliet de band in 1996 vanwege ruzie met frontman Axl Rose. Nadat Slash de band verliet had hij succes met Velvet Revolver. De 46-jarige gitarist, die in 2010 met zijn eerste solo-album Slash kwam, trad vorige maand nog op in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Hudson was in april nog aanwezig tijdens de ceremonie waarbij Guns N' Roses een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame. Ook trad de gitarist op met zijn oude bandleden, maar niet met Rose. De frontman was niet in voor een reünie omdat hij niet door een deur kan met zijn oude bandmaatjes.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren