logo songteksten.net

Dj Annemieke Schollaardt zwanger van eerste kind

(Novum) - Annemieke Schollaardt is in verwachting van haar eerste kind. De dj verraste haar 3FM-collega's woensdag tijdens het wekelijkse programma-onderdeel Holy Moly, Wat Zit Er onder de Folie, in de radioshow van Gerard Ekdom, met beschuit met muisjes.

"Het leek mij wel geinig", vertelt Schollaard aan Novum Nieuws. "Ik vond het een beetje lafjes om gewoon te zeggen: ik ben zwanger." De dj, die naar eigen zeggen 'heel zenuwachtig' was, had het babynieuws voor woensdag slechts aan enkele collega's verteld.

De 33-jarige Schollaardt gaat eind dit jaar niet het Glazen Huis in, aangezien ze op 15 december is uitgerekend. "Maar bij 3FM doen we Serious Request altijd met z'n allen. Er blijven nog genoeg andere dingen over die ik kan doen." Wat dat precies is, weet de dj nog niet. "Dat hangt ook af van wanneer de baby zich aandient."

Schollaardt is sinds twee jaar getrouwd met Moke-gitarist Phil Tilli. Ze presenteert momenteel voor de TROS de radioprogramma's Annemieke Hier en Annemieke Plays. De dj won eind vorig jaar de Zilveren Radio Ster.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren