logo songteksten.net

Zangeres Christina Milian al maanden gescheiden

(Novum) - Christina Milian gaat al maanden als alleenstaande moeder door het leven. De 28-jarige zangeres, die vorige week een scheiding aankondigde, zag haar huwelijk al in februari stranden. Negen dagen later beviel Milian van haar dochter.

Milians ex The-Dream vroeg eind februari een scheiding aan, blijkt uit rechtbankdocumenten waarop entertainmentwebsite TMZ de hand wist te leggen. Het artiestenkoppel was daarvoor al enkele maanden uit elkaar, de relatie van Milian en The-Dream liep eind vorig jaar op de klippen.

Christina en Terius 'The-Dream' Nash hielden hun breuk bewust lang verborgen. "Ze wilden hun dochter beschermen", zei een woordvoerder vorige week. Violet kwam eind februari ter wereld, het is het enige kind van het artiestenkoppel.

Het geheimhouden van zijn stukgelopen relatie viel Nash zwaar. De zanger ondernam een zelfmoordpoging. "Ik heb er maanden om moeten huilen", schreef Nash op zijn website. "Ik heb op een gegeven moment geprobeerd zelfmoord te plegen vanwege de mislukking die eraan zat te komen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren