logo songteksten.net

Dochter en man Zsa Zsa Gabor sluiten vrede

(Novum/AP) - De dochter en echtgenoot van Zsa Zsa Gabor kunnen weer door een deur. De kemphanen, die jarenlang met elkaar in de clinch lagen, hebben in bijzijn van een rechter afspraken gemaakt over de verzorging van de 95-jarige Hollywoodlegende.

Gabors echtgenoot Frederic Prinz von Anhalt wordt aangesteld als beheerder van het fortuin van de hoogbejaarde actrice. Hij moet maandelijks verantwoording afleggen aan Gabors dochter Constance Francesca Hilton en haar advocaat. Von Anhalt mag wel knopen blijven doorhakken als het over de verzorging van Gabor gaat.

Ook is vastgelegd dat Hilton haar moeder wekelijks mag bezoeken, zonder aanwezigheid van haar stiefvader. Hilton, Gabors enige kind, stapte in maart naar de rechter. Ze vond dat Von Anhalt niet goed voor haar moeder zorgde. Ze beweerde onder meer dat Gabor wordt geïsoleerd en gedrogeerd.

Hoewel Hilton niet helemaal haar zin kreeg, is ze toch tevreden. "Deze regeling zorgt ervoor dat Zsa Zsa's geld wordt besteed aan haar verzorging en niet aan verjaardagsfeestjes, reclameposters of een politieke campagne", laat Hiltons advocaat weten aan nieuwszender CNN.

Ook Von Anhalt is blij. Hij kwam lachend het gerechtsgebouw uit en sprak van 'een zege'. De afspraken staan tot begin volgend jaar. Op 9 januari moeten Von Anhalt en Hilton aan de rechter vertellen of ze werken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren