logo songteksten.net

Tom Cruise overweegt stappen tegen roddelblad

(Novum) - Tom Cruise overweegt juridische stappen te nemen tegen The National Enquirer. In een artikel van het roddelblad werd de 50-jarige acteur volgens zijn advocaat Bert Fields afgeschilderd als een 'monster'. Dat blijkt uit een brief van de raadsman aan de uitgever van het blad, die het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter in handen heeft gekregen.

Volgens het artikel, waarin wordt gerept van een 'horrorhuishouden', zou Cruise zijn ex-vrouw Katie Holmes hebben mishandeld. De twee troffen eerder deze week een scheidingsregeling. Ook beweert het blad dat Cruise hun dochter vijf maanden heeft opgesloten in een kleine kamer zonder ramen.

De advocaat schrijft in de brief dat het 'schandalige en afschuwelijke verhaal' Cruise honderden miljoenen dollars aan schade kan opleveren. Ook houdt hij de uitgever verantwoordelijk voor de persoonlijke schade die de acteur door het stuk oploopt, zijn kinderen zouden het verhaal bijvoorbeeld onder ogen kunnen krijgen. De advocaat beschrijft Cruise als een 'lieve vader, een hardwerkende acteur en bovenal een eerlijke, keurige man'.

De scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes beheerst de laatste weken het nieuws. Holmes, die twee weken geleden de scheidingspapieren indiende, zou volgens verschillende media van de acteur af willen omdat hij te obsessief met het Scientology-geloof bezig is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren