logo songteksten.net

Marian Mudder omringt zich met dode dieren

(Novum) - Marian Mudder haalt graag dode dieren in huis. Zeker nu de actrice in een nieuwbouwappartement woont, heeft ze behoefte aan natuurlijke accessoires. "Ik ben erachter gekomen dat nieuwbouw mij hebberig maakt naar de natuur", vertelt Mudder aan VT Wonen.

"Dus ik sleep geregeld dode dieren, vazen met bloemen - al dan niet nep - en vogels mijn huis in", gaat de 49-jarige verder. Mudder, vooral bekend van de politieserie Baantjer, droomt van een huis met tuin. "Geef mij dan ook maar een boerderijtje bij die tuin, want dat is mijn ultieme droom. Dan neem ik meteen een varken, een ezel, een hond, wat katten en een geit. Geen kippen, want die kun je niet knuffelen."

De actrice woont nog met veel plezier in Amsterdam, maar is stiekem al bezig met haar boerderijtje. "Toen ik dit huis kocht, ben ik rigoureus te werk gegaan. Slechts een kastje mocht mee naar mijn nieuwe onderkomen. Alles is weg, op een doos na. Die staat in de berging met daarop 'boerderij' geschreven. Er zitten frutsels in die niet in dit huis passen, maar wel zullen staan in dat boerderijtje waar ik ooit ga wonen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren