logo songteksten.net

Lesbische ex-vriendin bezoekt Lohan in de bak

(Novum) - Lindsay Lohan heeft in de gevangenis bezoek gehad van haar ex-vriendin Samantha Ronson. De 32-jarige dj arriveerde 's middags bij de Lynwood gevangenis en bleef een uur binnen. Lohan en Ronson hadden tot vorig jaar een relatie.

Na haar bezoek plaatste Ronson op Twitter een bericht voor Lohan. "Lied van de dag: Rolling Stones - Waiting on a Friend", schreef ze. Een dag eerder kreeg Lindsay nog bezoek van haar moeder Dina en zusje Ali.

Volgens Lohans advocaat gaat het naar omstandigheden goed met haar cliƫnt. "Ze maakt het goed. Het gaat elke dag beter", liet ze aan het Amerikaanse tijdschrift People weten. Ook Lohans voormalig advocaat bracht een bezoekje aan de 24-jarige actrice.

Lohan zit vast voor het overtreden van de regels in haar proeftijd. Ze kreeg negentig dagen cel opgelegd, maar komt bij goed gedrag waarschijnlijk begin augustus weer vrij. Normaal gesproken mogen gevangenen alleen bezoek in het weekeinde ontvangen, maar voor Lohan wordt een uitzondering gemaakt om veiligheidsredenen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren