logo songteksten.net

The Rolling Stones niet toe aan optreden Spelen

(Novum) - The Rolling Stones zijn naar eigen zeggen niet klaar voor een optreden op de Olympische Spelen. "We hebben al een tijd niet op het podium gestaan, dus we zijn nog niet podiumklaar", doet The Rolling Stones-frontman Mick Jagger uit de doeken. Eerder gingen de geruchten dat de rockers een show zouden geven bij de Spelen in Londen.

"Het is een grote show en het is een groot risico. Ik denk dat de band op dit punt er nog niet klaar voor is", zegt Jagger tegen het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. Wel bevestigde de 68-jarige zanger dat The Stones van plan zijn om een paar shows te geven om hun vijftigjarige jubileum luister bij te zetten.

"We hebben nog niets geregeld, maar we hopen dat we een aantal optredens kunnen geven." De band is momenteel met 'iets' bezig. "We hebben samen gerepeteerd en afgesproken. We zien elkaar vaak."

The Rolling Stones stonden donderdag vijftig jaar geleden voor het eerst op de planken. De laatste plaat van de rockers, A Bigger Bang, stamt uit 2005. De band scoorde onder meer wereldwijde hits met Angie, Paint It Black, (I Can't Get No) Satisfaction en Brown Sugar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren