logo songteksten.net

Frans Bauer vindt afleiding in liedjes

(Novum) - Frans Bauer heeft zich wel eens beter gevoeld. De zanger, die in maart geconfronteerd werd met een familiedrama, kreeg begin deze maand te horen dat zijn vader longkanker heeft. Bauer vindt een verzetje in zijn muziek. "Ik heb de nodige afleiding met het schrijven van liedjes", schrijft Frans op zijn website.

"De afgelopen dagen zijn niet eenvoudig. Het nieuws over m'n vader is ingeslagen als een bom." Frans en zijn familie kregen begin juli te horen dat Chris Bauer kanker heeft. Frans' vader begeleidt de zanger altijd naar zijn optredens. "We bidden voor een goede afloop, hij heeft de eerste chemotherapie al gehad", vertelde Frans vorige week.

Ondanks de nieuwe tegenslag blijft Frans aan het werk. Naast het verzorgen van zijn vader, die gewoon thuis is, stort de volkszanger zich op zijn muziek. "Ik probeer hem waar mogelijk te ondersteunen. In de tussentijd schrijf ik liedjes. Waarschijnlijk krijgen jullie deze nog wel te horen."

Chris' ziekte is weer een klap voor het gezin Bauer. In maart werd de familie geconfronteerd met een drama. Frans' tante Doortje en haar man Giel ondernamen samen een zelfmoordpoging. Doortje overleed, Giel overleefde de tragedie.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren