logo songteksten.net

Jennifer Lopez versteld van scheiding Tom en Katie

(Novum) - Jennifer Lopez was stomverbaasd toen ze hoorde van de scheiding van haar goede vrienden Tom Cruise en Katie Holmes. "Ik vernam het toen ik in Zuid-Amerika zat en stond versteld", vertelt Lopez in het Amerikaanse programma Entertainment Tonight.

Lopez vindt het verdrietig dat Holmes na een huwelijk van vijf jaar afscheid neemt van Cruise. "Ze zijn allebei heel aardig en net als bij Marc en mij is dit niet wat ze hebben gewild." Lopez en Marc Anthony zetten vorig jaar zomer een punt achter hun huwelijk. "Je blijft proberen en proberen tot het niet meer gaat."

De zangeres, actrice en presentatrice maakt zich zorgen over Suri en Toms adoptiekinderen uit zijn huwelijk met Nicole Kidman. "Ik wens ze vrede met hun besluit. Niet alleen voor Suri, maar ook voor de andere kinderen. Je wordt zo'n hecht gezin. In deze situatie wint niemand, iedereen heeft een gebroken hart."

Holmes vroeg eind vorige maand een scheiding aan, naar verluidt omdat ze niet wil dat haar dochter Suri opgroeit met het Scientology-geloof van Cruise. Eerder deze week troffen Katie en Tom een scheidingsregeling, daarin is onder meer afgesproken dat Suri bij Katie gaat wonen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren