logo songteksten.net

Zwangere Anne-Marie Jung hoeft niet te trouwen

(Novum) - Trouwen is geen prioriteit voor Anne-Marie Jung. De 36-jarige actrice en haar vriend acteur Burt Rutteman verwachten eind september hun eerste kind, een dochtertje. Daar hoeft van haar niet per se een bruiloft op te volgen.

"Daar zijn wij niet zo van. Dat hoeft tegenwoordig niet meer, toch? Als het gebeurt, gebeurt het", zegt ze maandag in het AD. "Maar dan wil ik wel worden gevraagd."

Jung en haar vriend hebben het momenteel ook veel te druk met een andere kwestie. "Het grootste twistpunt is nu de naam, daar komen we maar niet uit", geeft ze toe. "Hij komt telkens met van die vreselijke namen."

De actrice neemt het ondank haar zwangerschap overigens geen gas terug. Ze is binnenkort onder meer te zien in het programma De Slimste Mens. Daarnaast neemt Jung wellicht deel aan een Bifi's-reünie. Een producent wil een tv-serie maken van de muzikale theaterproductie, waarin ze aan het begin van haar carrière speelde. "Ook werk ik aan mijn allereerste soloprogramma", vertelt ze. "Zingen, een vleugje glamour en veel humor."

Jung stond onder meer in het theater met André van Duin en Ron Brandsteder. Eerder dit jaar bleek ze de mol te zijn in het afgelopen seizoen van het programma Wie Is de Mol?

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren