logo songteksten.net

Ook Roxy Paay laat bruiloft Adam en Micky schieten

(Novum) - Roxy Paay laat de bruiloft van Adam Curry en Micky Hoogendijk aan zich voorbij gaan. Ook Christina Curry, de dochter van Adam en zijn ex-vrouw Patricia Paay, is niet aanwezig bij de ceremonie die maandag plaatsvindt, net als Patricia zelf.

Roxy is solidair met Patricia, die na een huwelijk van ruim twintig jaar door Adam aan de kant werd gezet voor Micky. "Ik heb niks met Micky. Ze is gewoon mijn type niet", zegt Roxy maandag in De Telegraaf. Paay liet eerder weten nog steeds goed te zijn met haar ex-man, maar niets te zoeken te hebben op de bruiloft. Dochter Christina is niet aanwezig omdat ze wegens een gestolen paspoort de Verenigde Staten niet uitkomt.

Nichtje Roxy was onlangs in het nieuws omdat ze een relatie zou hebben met Oh Oh Cherso's Sterretje, die juist een programma maakte over zijn zoektocht naar een nieuwe vriendin. De realityster ontkende het verhaal, waardoor Roxy naar eigen zeggen even met hem klaar is. "Ach, we hebben al twee keer eerder de weg naar elkaar teruggevonden", zet ze de deur echter op een kier.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren