logo songteksten.net

Marilyn Manson doodt bacteriën met drugs en drank

(Novum) - Marilyn Manson dankt zijn goede gezondheid naar eigen zeggen aan zijn vele drank- en drugsgebruik. "Bacteriën durven niet in mijn lichaam te leven door de alcohol en drugs", beweert de shockrocker in de Britse zondagskrant The Observer.

"Ik heb nooit gezondheidsproblemen", gaat de 43-jarige Manson verder. Innerlijk gaat het goed met de rocker, met zijn uiterlijk heeft hij meer problemen. "Ik zit nog steeds niet lekker in mijn vel", zegt Manson, die als puber onder de puisten zat en een beugel droeg. "Daarom heb ik mijn uiterlijk veranderd." De rocker gaat niet over straat zonder een dikke lage make-up en gekleurde lenzen.

Ondanks dat Manson niet altijd lekker in zijn vel zit, is hij wel bezig met de toekomst. Sinds zijn vriendin tante is, denkt de rocker na over nageslacht. "Ik zou het niet erg vinden om mijn krankzinnige genialiteit door te geven aan een klein wezen dat brand kan stichten en goddeloze taal uitslaat."

Manson, die werd geboren als Brian Hugh Warner, heeft nog geen nakomelingen op de wereld rond lopen. Zijn ex-vriendin Melissa Romero was in de jaren negentig in verwachting, maar koos voor een abortus. Manson had later relaties met onder anderen de actrices Rose McGowan en Evan Rachel Wood. Van 2005 tot 2007 was Manson getrouwd met Dita Von Teese.

De shockrocker, bekend van nummers als The Dope Show en Personal Jesus, komt eind dit jaar naar Nederland. Op maandag 3 december verzorgt Manson met collega-rocker Rob Zombie in de Heineken Music Hall.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren