logo songteksten.net

'Baby Robbie Williams komt in Londen ter wereld'

(Novum) - Robbie Williams ruilde Groot-Brittanniƫ zes jaar geleden in voor de Verenigde Staten, maar pakt toch weer zijn biezen. De 38-jarige zanger verhuist naar verluidt weer naar zijn thuisland voor de geboorte van zijn dochter, schrijft de Britse krant Daily Mail.

Williams wil volgens een bekende dat zijn dochter een Brits paspoort krijgt. Daarom zijn de zanger en zijn Amerikaanse vrouw Ayda Field, die in augustus moet bevallen, op zoek naar een optrekje in Londen. "Robbie is dol op Los Angeles en verkoopt zijn huis daar zeker niet, maar hij wil terugkeren voor de geboorte van zijn dochter."

Het meisje moet ter wereld komen in een luxueus ziekenhuis, waar Williams al een kamer zou hebben laten reserveren voor de bevalling. Tot het einde van het jaar blijft het stel in Groot-Brittanniƫ, weet de ingewijde. "Ze hebben lang gedubd over het geboorteland van de baby, maar voor Robbie is Engeland thuis."

Williams is niet de enige Take That-zanger die deze zomer vader wordt. Gary Barlow en zijn vrouw Dawn verwachten hun vierde kind, Mark Owens echtgenote Emma is voor de derde keer zwanger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren