logo songteksten.net

Mandy Moore sleutelt met haar man aan nieuw album

(Novum) - Mandy Moore is bezig met het schrijven van haar zevende studioalbum en krijgt daarbij hulp van haar man Ryan Adams. "We hebben samen wat geschreven en mijn man heeft een studio dus daar wil ik mijn plaat opnemen", vertelt de 28-jarige zangeres en actrice aan de Amerikaanse CBS News.

Moore heeft erg veel zin om haar cd te maken. "Ik heb al veel geschreven en het wordt zeker een intens en emotioneel album." Het geluid van de plaat verschilt volgens Moore niet veel van haar voorgaande plaat Amanda Leigh uit 2009. Wel heeft ze ondertussen haar muzikale palet uitgebreid dankzij Adams, aan wie ze in 2009 het jawoord gaf. "Hij heeft me zeker geïnspireerd."

De zangeres hoopt dat haar album eind dit jaar of begin volgend jaar uitkomt. Moore scoorde in de Verenigde Staten enkele bescheiden hits als zangeres. Als actrice is ze bekend van films als License to Wed, Because I Said So en Chasing Liberty.

Hoewel Moore zich nu richt op de muziek, is ze haar acteercarrière niet vergeten. "Ik wil het graag zo druk mogelijk hebben. Ik probeer wel zo kieskeurig mogelijk te zijn en dingen te vinden die me helpen groeien en me uitdagen." Moore laat weten dat ze net zo lang wacht tot de 'juiste' dingen op haar pad komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren