logo songteksten.net

'X Factor' Maaike duikt in studio met T.I.M.

(Novum) - 'X Factor'-finaliste Maaike gaat een duet opnemen met T.I.M. De zangeres en de band rondom frontman Tim Blaauwbroek zijn inmiddels al de studio ingedoken.

De samenwerking tussen Maaike en T.I.M. kwam in een oogwenk tot stand. Twee bandleden van T.I.M., onder wie broertje van Thomas Berge Rens Ottink, zijn klasgenoten van de 'X Factor'-finaliste. Maaike zag het direct zitten en donderdag gingen de zangeres en de band voor het eerst de studio in. "Er is een klik tussen ons, omdat we allebei zo gek zijn als een deur", laat Maaike weten aan Novum Nieuws.

Maaike en T.I.M. maken een cover van 'Stop' van Sam Brown. Het nummer wordt in een rock-, soul-jasje gestoken, en wordt 'compleet anders' dan het origineel. "Het wordt een heftig nummer. Ik weet zeker dat het een mooi product wordt."

De zangeres weet dankzij haar deelname aan 'X Factor' hoe het is om op te treden voor een groot publiek, maar veel ervaring in een studio heeft ze nog niet. Daar heeft zij echter wat op gevonden. "Ik zet gewoon Tim voor me neer en zing het voor hem", zegt Maaike, die benadrukt dat de twee verder niets met elkaar hebben.

Het gaat voorlopig om een eenmalige samenwerking. De komende week gaan de opnamen verder. 'Stop' wordt waarschijnlijk midden september uitgebracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren