logo songteksten.net

Nicole Kidman stak Katie Holmes hart onder de riem

(Novum) - Katie Holmes heeft bij haar scheiding van Tom Cruise steun gekregen van Nicole Kidman. Zo liet Kidman haar weten dat ze nooit spijt heeft gehad van haar besluit Cruise in 2001 te verlaten. Dat verklappen ingewijden aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

"Ze vertelde Katie dat haar leven nu geweldig is en dat ze absoluut geen spijt heeft", weet de bekende. Katie en Nicole zouden al weken voordat Katie de scheidingspapieren indiende gesproken hebben over de scheiding. De twee exen van Cruise hebben volgens bronnen al jaren stiekem contact. "Ze spraken elkaar als Nicole haar kinderen belde. Ze weet wat het is om met Tom onder een dak te wonen."

Cruise en Kidman trouwden in 1990 en adopteerden twee kinderen, de nu 19-jarige Isabella en de 17-jarige Connor. Na elf jaar liep het huwelijk op de klippen. Kidman hertrouwde met countryzanger Keith Urban, met wie ze twee dochters kreeg.

Holmes leerde Cruise vier jaar na zijn scheiding van Kidman kennen. In april 2006 beviel Katie van dochter Suri. In november van dat jaar trouwde ze met Cruise. Eind vorige maand vroeg de 33-jarige actrice een scheiding aan, naar verluidt omdat ze niet wil dat Suri opgroeit met Toms Scientology-geloof. Vorige week bereikten Tom en Katie een scheidingsovereenkomst.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren