logo songteksten.net

Do ontkent bed te hebben gedeeld met John Ewbank

(Novum) - Do ontkent dat zij het bed heeft gedeeld met John Ewbank. Het avontuurtje tussen de zangeres en de componist zou de reden zijn geweest van de huwelijksbreuk tussen John en zijn vrouw Vivian.

"Ik heb John drie jaar geleden voor het laatst gezien", zegt Do vrijdagavond in 'RTL Boulevard'. Ook zag zij hem nog kort tijdens de 'Marco Borsato & Friends'-concerten, in het bijzijn van anderen. Volgens de zangeres is er verder nooit wat gebeurd tussen hen.

"Ik werd echt gek gebeld en ge-sms't", zegt Do over wat haar overkwam doen het gerucht opdook. De zangeres vertelt dat zij in eerste instantie moest lachen om de roddel. Toch besloot zij het gerucht openlijk te ontkrachten, omdat de gedachte dat zij werd gezien als de reden van de breuk tussen John en Vivian haar toch niet lekker zat.

Vorige maand maakten John en Vivian Ewbank bekend te gaan scheiden. De componist gaf toe dat hij zijn echtgenote had bedrogen. Met wie was onduidelijk, totdat een bekende van Do verklapte dat het om de zangeres ging.

Do, die werd geboren als Dominique van Hulst, zag haar huwelijk met Marc Verschoor in mei op de klippen lopen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren